Tânăr din Ocniţa a dispărut de acasă, după ce a picat un examen

Tânăr din Ocniţa a dispărut de acasă, după ce a picat un examen

UPDATE 25 feb: Tânarul a fost găsit de polițiști.

Un tânăr de 19 ani din localitatea dâmboviţeană Ocniţa a dispărut de acasă în noaptea de marţi spre miercuri, după ce a picat un examen la Şcoala de Poliţie, iar apropiaţii spun că a lăsat un bilet de adio în care cerea părinţilor să nu îl caute.

Tânărul era fiul preotului din localitate, iar cunoscuţii s-au mobilizat pe facebook pentru a-l căuta şi a cere informaţii tuturor celor care l-ar fi putut vedea. Totodată localnici spun că îl vor căuta în pădurile din zona Ocniţa.

”Poliţiştii din Dâmboviţa desfăşoară activităţi de căutare a unui tânăr plecat voluntar de la domiciliu. La data de 24 februarie 2016, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.6 Poliţie Rurală Moreni au fost sesizaţi că în noaptea de 23/24 februarie a.c., un tânăr de 19 ani, din Ocniţa, a plecat voluntar de la domiciliu fără a mai reveni”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, remis miercuri.

La data plecării, se mai arată în comunicatul IJP Dâmboviţa, acesta era îmbrăcat cu un hanorac bleumarin, pantaloni de trening de culoare neagră, cu dungi galbene pe lateral şi purta pantofi sport, de tip gheată. Semnalmente: 1,78 m înălţime, 56 de kg greutate, construcţie atletică, păr scurt castaniu, ochi căprui.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre tânăr sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

error: Conţinut protejat !!